Informació del blog

Benvinguts al Blog del Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquest blog està dirigit principalment als mitjans de comunicació però també a totes aquelles persones interessades en la feina que es realitza des del govern de la Generalitat en matèria de territori, mobilitat, habitatge, millora urbana medi ambient i sostenibilitat.

El blog del TES es va obrir el desembre del 2009 com a PTOP i va ser la primera eina 2.0 que el departament va posar en marxa. Aquest blog ara ha estat actualitzat per tal d’incloure les noves àrees en què treballa el departament i permetre compartir les publicacions del blog a les diferents xarxes socials.

El blog és la finestra del TES per arribar també a la resta de plataformes de difusió. A banda de trobar l’actualitat del departament, des del blog procurem explicar alguns dels nostres temes amb major profunditat i a través de les persones especialitzades. També des del blog s’accedeix a la resta de canals i permet fer-se admirador de la pàgina de facebook, així com llegir els últims tweets del departament.

Tant el blog de TES com aquests altres espais a les diferents plataformes de la web social són oberts als comentaris dels lectors, que seran publicats si compleixen aquests requisits:

1. Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema tractat.
2. Que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.
3. Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària.

El blog es reserva el dret de no publicar qualsevol aportació que no observi aquestes indicacions mínimes.

Deixa un comentari