El Centre de Control de Carreteres de Vic rep la visita del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha rebut una visita del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona (ICCPB) i del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya (ITOP) al Centre de Control de Carreteres de Vic.

Els assistents procedents d’ambdós col·legis professionals han visitat les instal·lacions del Centre de Control, on  el cap del centre i el cap de la sala de control els han explicat com s’organitza la gestió multitúnel dels 36 túnels telecomandats, des del control de les instal·lacions fins els plans d’actuació en cas d’incidència. A més, els han presentat les funcions del Centre de Control de Carreteres com a gestor de les incidències a tota la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya, 24h al dia 365 dies l’any.

Posteriorment, han visitat els túnels de Bracons, on han pogut descobrir tota la tipologia d’instal·lacions de què disposen els túnels. En especial, s’ha explicat per part dels tècnics d’instal·lacions el funcionament de la ventilació i els protocols d’actuació en cas d’emergència, i  s’han visitat les galeries d’evacuació.

Deixa un comentari