La sostenibilitat a les escoles

Veure vídeo
La directora general de Polítiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat, Marta Subirà, ha participat en un debat sobre la sostenibilitat a les escoles al programa L’Illa de Robinson d’El Punt Avui Televisió. La directora ha explicat el programa escoles verdes i la importància del treball en xarxa i de les trobades que s’organitzen amb els centres que en formen part. “Veure què fan les escoles del teu entorn i la teva pròpia escola et fa notar que l’impacte de les teves accions és més gran”, ha dit Subirà durant el debat. Us deixem el vídeo del debat sencer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s