Biblioteca i Centre de Documentació de Medi Ambient, del departament

El Departament disposa de recursos d’informació per donar suport al desenvolupament de les tasques pròpies. La Biblioteca del Departament i el Centre de Documentació de Medi Ambient són els encarregats de gestionar aquests recursos, organitzar-los i posar-los a disposició del personal, investigadors, professionals o, (des de novembre de 2014) qualsevol ciutadà interessat.

Les webs oficials eliminen materials antics en canvi a la biblioteca ho conserven per tenir-ho a disposició de qualsevol persona interessada. Cal diferenciar la Biblioteca i  i el Centre de Documentació del que és l’Arxiu del Departament. Aquest últim, amb qui mantenen molta bona relació, s’hi guarda la documentació administrativa produïda pel departament.

En paraules de la Gemma Serra, responsable de la biblioteca, “ara vivim un moment dolç en aquesta conselleria, ens necessiten com a font d’informació i sovint ens demanen que ajudem a sel·leccionar.” Per la seva part, la Lina Gomila, del Centre de Documentació de Medi Ambient,  destaca que a les biblioteques “treballem en xarxa, t’expandeixes per trobar un document allà on sigui, per exemple, fa poc vam aconseguir un article de la Universitat de Xile, gràcies a la col·laboració amb altres universitat d’arreu del món”.

Les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG) tenen un nou catàleg que pots consultar des de: http://catalegbeg.cultura.gencat.cat.

A la Biblioteca de Territori i Sostenibilitat hi ha connexió Wi-Fi. Per fer-ne ús només cal que demanis la contrasenya.

Agafa’m per Sant Jordi 2015

La Biblioteca de Territori i Sostenibilitat i el Centre de Documentació de Medi Ambient (CDMA) celebren des del 2010 una activitat per la Diada que s’anomena l’Agafa’m per Sant Jordi.

Durant tot l’any pots portar llibres (novel·les, llibres infantils, tècnics), en bon estat, a la Biblioteca de Territori, al Centre de Documentació de Medi Ambient i als Serveis Territorials de Lleida, per tal d’aconseguir un proper AGAFA’M de Sant Jordi encara millor. Bona Diada a tots!!!

Deixa un comentari