Participa en la millora de la senyalització de les carreteres catalanes!

Assolir un bon sistema de senyalització a les nostres carreteres és necessari per afavorir una mobilitat còmoda i segura, i per aconseguir aquest objectiu, és essencial conèixer de primera mà l’opinió dels seus usuaris.

Per aquest motiu, el RACC, amb el suport de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, ha posat en marxa una enquesta amb la qual ens podeu fer arribar les vostres valoracions respecte els diferents tipus de senyalització existents a les nostres carreteres.

L’enquesta s’emmarca dins la fase  de diagnosi del Pla integral de millora de la senyalització a Catalunya 2013-2016 i els resultats es tindran en compte en la redacció dels plans de millora de la senyalització viària. El Pla abasta sobretot tipus de senyalització viària vertical. No inclourà altres tipus de senyalització com serien les marques viàries o la senyalització variable.

Us convidem a participar en aquesta enquesta per ajudar-nos a millorar aquest servei. Teniu temps fins al 6 de març!

Deixa un comentari