Resum de la jornada de voluntariat ambiental corporatiu entre els treballadors

Per primera vegada, la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat ha organitzat una jornada de voluntariat ambiental corporatiu amb els treballadors del Departament. En total s’hi han aplegat una seixantena de persones de diferents serveis territorials que han fet tasques de voluntariat en tres projectes: la conservació i restauració ambiental a l’Illa del Sorral, a les Masies de Voltregà (Osona); el control del cranc americà al riu Glorieta, a Alcover (Alt Camp); i la millora dels hàbitats de canyís de la Llacuna de Sebes a Flix (Ribera d’Ebre). La jornada ha estat un èxit i això fa pensar en repetir l’experiència i fer-la coincidir amb la Setmana del Voluntariat Ambiental.

Aquí teniu un resum en vídeo de com va anar la jornada a les Masies de Voltregà:

2 thoughts on “Resum de la jornada de voluntariat ambiental corporatiu entre els treballadors

  1. Una activitat interessant i necessària per al medi ambient i, per tant, per a tots els éssers vius, humans i no humans. Espero i desitjo que quedi institucionalitzada.

Deixa un comentari