Viatja en el bus exprés.cat Olot-Girona

Des de l’1 de juliol s’ha posat en marxa el primer bus exprés.cat a les comarques gironines que comunica Olot i Girona amb 16 expedicions diàries (8 per sentit), de dilluns a divendres excepte agost. De les 16, 8 són completament noves. D’aquesta manera els usuaris disposaran de sortides cada 2 hores. Del total de 16 expedicions, 5 en sentit Girona i 4 en sentit Olot, tindran una parada intermèdia a Besalú, i la resta seran directes entre les dues capitals de comarca.

La línia e1: Girona-Olot, operada per Teisa, és l’onzena que s’implanta a Catalunya (n’hi ha vuit a la demarcació de Barcelona i dues a Tarragona). Farà el recorregut entre Olot i Girona circulant per la C-66 i l’A-26. Amb les noves expedicions es dobla el nombre de serveis directes/semidirectes entre Girona i Olot. La demanda del corredor Olot-Girona l’any 2013 va ser de 80.500 viatgers, amb una ocupació mitjana per expedició d’11,8 viatgers.

L’empresa operadora Teisa ofereix abonaments multiviatge que suposen un descompte de fins al 42% del preu del bitllet senzill.

Mireu com és viatjar en l’exprés.cat amb aquest vídeo:

A la demarcació de Girona hi ha previstes sis línies més de la xarxa d’altes prestacions exprés.cat, que ofereix millores de gestió i velocitat comercial: Blanes-Lloret de Mar, Figueres-Roses, Girona-Palamós, Girona-Santa Coloma de Farners, Girona-Lloret de Mar, Girona-Torroella de M.-l’Estartit.

Deixa un comentari