L’exprés.cat, un bus ràpid i eficient

Vols conèixer què és la xarxa de bus exprés.cat de la Generalitat? I què et pot oferir? El Departament de Territori i Sostenibilitat l’està desplegant des de l’octubre de 2012 amb l’objectiu de connectar de manera ràpida les principals ciutats del país. Actualment està als corredors que connecten Barcelona amb: Terrassa, Sabadell, Cerdanyola-UAB, Ripollet, Igualada i la Vall del Tenes, però tota la xarxa està composada per 40 línies de Catalunya que concentren el 40% de la demanda, amb més de 21 milions de viatgers anuals. Al següent vídeo podràs saber-ne més:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s