El Generator Barcelona, primer hotel de la ciutat a obtenir el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

La cadena anglesa d’allotjaments turístics Generator, que disposa de diversos establiments a algunes de les principals ciutats europees, ha inaugurat aquest any un hotel i alberg juvenil al número 373 del cèntric carrer Còrsega de Barcelona.

Aquest establiment ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental per a dues categories de serveis, la d’establiments hotelers i la d’instal·lacions juvenils, convertint-se en el primer hotel de la ciutat de Barcelona i el tercer alberg juvenil de la ciutat de Barcelona en disposar del Distintiu de garantia de qualitat ambiental, etiqueta ecològica gestionada per la Direcció General de Qualitat Ambiental.

Tot i que va entrar en funcionament el mes de març , ahir es va inaugurar oficiament. La Directora general de qualitat ambiental, Assumpta Farran, va assistir a l’esdeveniment.

Aquest establiment està molt conscienciat amb el turisme sostenible i fa especial èmfasi en la comunicació als hostes sobre la seva política ambiental. Per minimitzar els efectes sobre el medi ambient de l’activitat, l’establiment ha pres diferents mesures, entre les que destaquen:

  • Implantació d’un sistema de recollida selectiva de residus.
  • Instal·lació de d’aixetes de baix cabal d’aigua.
  • Instal·lació de làmpades d’elevada eficiència energètica i de sistemes de detecció de presència.
  • Tancaments exteriors amb doble vidre i façana amb elements d’ombra regulables (sistema de lames d’angle variable).
  • Disposició d’un programa de control del consum dels equips.
  • Informació als clients de la gestió ambiental a l’establiment.
  • Disposició d’eines per a la promoció de la mobilitat sostenible entre els propis treballadors i els hostes.

Durant els darrers anys, la Generalitat ha apostat per potenciar el turisme sostenible. En aquest sentit, l’etiquetatge ecològic representa una eina molt important perquè el consumidor reconegui aquells establiments turístics que tenen un millor comportament ambiental. L’objectiu és promoure els productes i serveis que puguin reduir els efectes ambientals adversos, contribuir a un ús eficaç dels recursos i a un elevat grau de protecció del medi ambient.

Més informació: http://generatorhostels.com/es/destino/barcelona/

Deixa un comentari