Noves eines per a l’avaluació ambiental dels parcs eòlics

La directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, ha presentat avui noves eines de suport per a l’avaluació ambiental dels parcs eòlics, durant la celebració d’una jornada en què han participat experts en medi ambient, paisatge i fauna, amb l’objectiu d’afavorir una adequada implantació dels parcs al territori, per minimitzar especialment els impactes ambientals que aquesta activitat pugui generar. Entre aquestes eines, destaquem el Visor Ambiental, un nou aplicatiu web que permetrà visualitzar sobre el mapa la totalitat dels projectes de parcs eòlics en procés a Catalunya, que servirà per facilitar la recerca d’informació d’aquests projectes, tant als possibles promotors, com als tècnics i particulars interessats. Consulta tots els detalls aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s