Assessorament en ecodisseny per a empreses vinculades al sector de l’energia

Els Departaments de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Ocupació han organitzat per als propers mesos d’octubre i  novembre  dos tallers pràctics gratuïts per a les empreses del sector de productes relacionats amb l’energia. Aquest sector el formen aquelles empreses que dissenyen i fabriquen productes que utilitzen energia  o d’altres que, tot i no utilitzar-ne, poden condicionar un major o menor consum energètic, com per exemple, materials de la construcció (finestres, materials aïllants…) o alguns productes que utilitzen aigua, com aixetes o difusors de dutxa.

La finalitat d’aquests tallers és assessorar els tècnics i responsables en la presa de decisions, en la definició i del disseny dels productes  en els següents aspectes:

  • Avançar-se a les exigències europees de fabricació i comercialització
  • Facilitar els coneixements bàsics i d’ús de diferents eines d’anàlisi i quantificació per a la millora ambiental, per a la innovació, per a la diferenciació i per a la competitivitat dels seus productes.

Aquesta actuació, feta amb la col·laboració de l’empresa Simpple, forma part de les actuacions definides al  Programa Català d’Ecodisseny (ecodiscat2012-2015) , en el context de l’Estratègia Catalunya 2020.

Més informació a:

http://ecodiscat-erp.cat/

Bústia del Programa ecodiscat: ecodiscat.tes@gencat.cat

Deixa un comentari