Compromís amb el reciclatge tèxtil i la cooperació al desenvolupament

El cap de  de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Salvador Samitier, ha participat en la jornada Humana Day 2013 “Our climate, our challenge”,organitzada per Humana Fundación Pueblo para Pueblo. L’acte ha servit per premiar una quinzena de municipis i empreses pel seu compromís amb el reciclatge tèxtil i la cooperació al desenvolupament.

Per a Samitier, “El canvi climàtic no és el primer punt de l’agenda política enmig d’aquesta situació econòmica tan dura que vivim, però apostar per les energies renovables és una inversió de futur i pot ser un element que ajudi a sortir de la crisi econòmica”.

One thought on “Compromís amb el reciclatge tèxtil i la cooperació al desenvolupament

  1. El web encara no està en actiu. Som una agència de comunicació pel foment dels valors sostenibles de les Marques que estem organitzant un gran esdeveniment per la primavera per fer una recollida de roba massiva a Barcelona. Objectiu reciclar-la en dues línies, una per reutilitzar, l’altre per fer fil. Objectiu: mobilitzar a la ciutadania, les marques, les empreses i les escoles de disseny de moda. Al mateix temps ARC, Càritas i altres ONG’s. Podem informar més àmpliament.
    Joaquim Braulio

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s