Jornada de treball dels equips d’inspeccions bàsiques de ponts i estructures

La 2a Jornada de treball dels equips d’inspeccions bàsiques de ponts i estructures va servir per fer un balanç de la feina feta en la campanya actual i també per consensuar/homogeneïtzar criteris quant a la tipologia i la gravetat de les patologies detectades en els més de 3.000 ponts de la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya.

Els assistents, més d’una trentena de persones dels equips d’inspecció que hi ha repartits per tot el territori, van rebre aquesta formació de la mà dels propis responsables d’estructures.

El fet que aquesta tasca d’inspecció es dugui a terme amb personal propi dels serveis territorials permet que cada equip d’inspecció conegui perfectament tot el que ha passat en aquella carretera i quina problemàtica existeix i, per tant, fer una avaluació del pont molt més acurada. A més, d’aquesta manera, els responsables d’estructures de cada zona tenen més eines de cara a plantejar/proposar el tipus d’actuacions de reparació i les prioritats a l’hora d’actuar en els diferents ponts.

Deixa un comentari