La Generalitat explica a Brussel·les els esforços per millorar la qualitat de l’aire durant la Setmana Verda europea

En el marc de la Setmana Verda (Green Week) organitzada per la Comissió Europea a Brussel·les, la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran,  ha participat  en un debat dedicat als reptes, problemes i solucions que les regions més industrialitzades d’Europa afronten en aquest àmbit. La sessió ha comptat amb més d’un centenars d’assistents, entre els quals hi havia membres de les institucions europees, representants d’altres regions i països, així com investigadors i representants d’empreses del sector. L’edició d’enguany de la Setmana Verda de la Unió Europea està dedicada a la qualitat de l’aire, ja que la Comissió Europea preveu presentar una Proposta de modificació de la directiva aquesta tardor.

El secretariat de la Green Week de la Comissió Europea ha publicat avui un reportatge on hi intervé la directora general.


Deixa un comentari