Cinc anys del vol Barcelona – Nova York, d’American Airlines

American Airlines celebra avui el cinquè aniversari del seu vol entre Barcelona-El Prat i Nova York-JFK. L’aposta de la companyia nord-americana per l’aeroport català es demostra amb l’augment de les freqüències fins arribar a un vol diari per a aquesta temporada d’estiu.

L’acte de celebració, dirigit especialment als usuaris de la companyia, ha comptat amb la participació de diversos representants d’American Airlines i membres del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona.

Per part de la companyia, ha destacat especialment la participació de la directora d’American Airlines per a Espanya i Portugal, Nieves Rodríguez, i el Director General d’Aeroports de la companyia, Antonio Gómez; i per part del CDRA s’ha comptat amb la Cap del Gabinet de Direcció de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, Glòria Rodríguez, el director comercial d’Aeroports de Catalunya, Òscar Oliver, i el representant del departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Javier Benítez.

Estats Units és un dels principals mercats de l’Aeroport de Barcelona-El Prat. Aquesta temporada d’estiu, Delta Airlines també ha augmentat a un vol diari seves connexions amb Nova York-JFK mentre United Airlines ha fet el mateix amb la ruta a Newark. Cal destacar també els vols diaris d’US Airways a Filadèlfia i Delta a Atlanta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s