La Unió Europea inclou el Programa d’Acords Voluntaris de la Generalitat a la seva campanya “El món que vols, amb el clima que vols”

“El món que vols, amb el clima que vols” és una campanya de comunicació de la Comissió Europea en relació amb l’acció pel clima


En el marc de la campanya de la UE “El món que vols, amb el clima que vols” s’ha organitzat un concurs per premiar les iniciatives hipocarbòniques pioneres a tota la Unió Europea que contribueixin de manera real a afrontar el canvi climàtic i permetin millorar la qualitat de vida, per exemple, mitjançant la reducció de les factures de la llum, llars més còmodes, aire més net, millor transport públic i menys congestió del trànsit.

L’equip de la campanya ha comunicat a l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic que ha acceptat  com a cas d’èxit la iniciativa del Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, després d’haver-ne presentat la candidatura.

El concurs va començar l’11 de febrer de 2013 i el termini de presentació de projectes s’ha ampliat fins el 14 de juny del 2013. Després de la fase de presentació, els visitants de la web de la campanya podran votar la iniciativa que els sembli més creativa i suggerent per “crear el món que volem”.

En els següents enllaços trobareu  informació del Programa d’Acords Voluntaris i molts més casos d’èxit a nivell europeu:

http://world-you-like.europa.eu/en/success-stories/project-overview/voluntary-agreement-programme-for-the-reduction-of-greenhouse-gas-emissions/

http://world-you-like.europa.eu/es/

http://world-you-like.europa.eu/es/exitos/el-concurso/

Deixa un comentari