Més de 150 persones participen en un vídeo musical per promoure la cultura i la mobilitat sostenible

Des de dissabte ja es pot mirar el vídeo “Cultura & Sostenibilitat”, una acció que neix fruït de l’acord de col·laboració signat per l’ATM de Lleida i La Fundació Teatre la Llotja, al març de l’any passat, que vol establir un marc de col·laboració per difondre i promoure la mobilitat sostenible i la cultura. Aquest acord preveu la creació de projectes de comunicació conjunts destinats a fomentar, sensibilitzar i promoure l’accés a la cultura i a noves formes de mobilitat més sostenibles, principalment a través d’iniciatives de participació ciutadana.

En aquest sentit les dues entitats han ideat la campanya “Valors” que pretén apropar els valors de la cultura i la sostenibilitat mitjançant la implicació de diversos artistes que venen a actuar al Teatre de la Llotja.

La primera acció d’aquesta campanya sorgeix gràcies a la col·laboració de Los Vivancos, així s’idea un vídeo vinculat a la dansa en escenaris vinculats al transport públic. Per fer el vídeo, van caler 3 dies de gravació en què l’Associació de Centres Privats de Dansa de les Terres de Lleida i la companyia dels germans ballarins “Los Vivancos” han portat la dansa als mitjans de transport públic de Lleida.

El vídeo compta amb la participació de més de 150 persones provinents de la companyia Los Vivancos i els professors i alumnes de 6 escoles de l’associació de Centres Privats de Dansa de les Terres de Lleida següents: La Dansa Estudi, Espai Dansa, Factoria D, Zona Making Of, Companyia de Dansa Montse Miret i Dancescape.

Per tal de donar a conèixer aquesta i la resta d’accions de les dues entitats s’ha posat en servei un microsite:  http://www.atmlleida.cat/atmllotja que recull tota l’essència de l’acord entre les dues entitats, ATM de Lleida i Fundació Teatre de la Llotja.

A banda d’aquesta acció també s’engega una estratègia de fidelització per als clients del transport públic que utilitzin títols integrats que consisteix en la realització d’un sorteig de 6 entrades dobles entre usuaris de targetes ATM per a tres espectacles diferents: Canatjuego (sessió 14 d’abril a les 12.00 hores), La Tabernera del Puerto (sessió 27 d’abril a les 19.00 hores) i Los Vivancos (sessió 11 de maig a les 21.30 hores). Els usuaris trobaran les butlletes per al sorteig als autobusos, als centres d’atenció al client i a la Llotja, que hauran d’emplenar i dipositar-les a les urnes que s’ubicaran als centres d’atenció al client i a la taquilla de la Llotja. La realització del sorteig i entrega dels premis als guanyadors es durà a terme durant la setmana del 8 d’abril.

Deixa un comentari