Candidat català en la categoria Institucions escolars al guardó europeu a la Prevenció de Residus

L’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues del Llobregat va presentar el projecte « Paper Alumini Zero » amb la introducció de la prevenció de residus a nivell curricular en diferents nivells formatius, i l’exemplaritat mitjançant la implicació de tota la comunitat escolar.

Els candidats al IV Premi Europeu de la Prevenció de Residus s’han escollit tenint en compte la relació de l’activitat amb els cinc eixos de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (sensibilitzar sobre l’excés de residus; produir millor; consumir millor; allargar la vida dels productes, i llençar menys residus), l’originalitat de la proposta, el seu caràcter innovador, l’adaptabilitat a d’altres contextos regionals o locals, la mobilització del públic objectiu i la durada. Enguany, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 16 al 24 de novembre.

Mireu el seu vídeo:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s