El marketplace ambiental

El Jardí Botànic de Barcelona va acollir divendres 16 de novembre el primer marketplace ambiental, un esdeveniment de networking per a conèixer, difondre i impulsar projectes o polítiques ambientals. Es tractava també de l’acte de presentació del projecte Tàndem, un espai de col·laboració entre empreses i entitats del tercer sector ambiental de Catalunya amb el suport del departament de Territori i Sostenibilitat i del Club EMAS. La jornada proposava una sèrie d’espais de mostra, treball i networking amb la finalitat que el públic es relacionés, fes nous contactes i trobés noves oportunitats de col·laboració.

Si hi vas assistir o penses que t’interessarà fer-ho en un futur, mira el vídeo resum de l’esdeveniment. T’esperem a la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s