Rio+20: Perspectives de futur

Aquest matí s’ha celebrat a Barcelona la jornada Rio+20, Perspectives de futur, on s’han tractat les polítiques de sostenibilitat a escala internacional i catalana. La Conferència de Rio+20, que es va celebrar a finals del mes de juny, continua sent el referent de les polítiques ambientals mundials i la resolució El futur que volem representa els fonaments sobre els quals cada país haurà de construir el seu futur. Per explicar-ho, ha vingut a Catalunya el cap de Comunicació i Difusió de la Divisió de Desenvolupament Sostenible d’UNDESA, el Departament d’Afers Econòmics i Socials de les Nacions Unides, Nikhil Chandavarkar.

Chandavarkar ha lloat el paper de Catalunya abans, durant i després de la Conferència sobre desenvolupament sostenible.

Podeu seguir informats sobre el desplegament dels acords de Rio+20 a Catalunya a: www.riomes20.cat.

Deixa un comentari