Més de 900 imatges de #mobilitat 2012 – 7 premiats

Ja hem donat a conèixer els guanyadors del concurs ‘Apunta’t al Clic Mob!‘ sobre imatges de mobilitat sostenible. Aquí podeu veure les fotografies premiades.

Durant 10 dies els participants del concurs a la xarxa social Instagram, també coneguts com ‘Igers’ van donar la seva personal visió de la mobilitat, etiquetant més de 900 imatges amb l’etiqueta #mobilitat2012. La tria va ser molt difícil i per això us convidem a veure totes les imatges participants fent una cerca amb aquesta etiqueta. Gràcies a tots els participants per la vostra col·laboració i felicitats als premiats!!! Us els llistem a continuació:

Premiats

  1. @orioldelgat s’emporta el 1er premi que consisteix en una estada per a dues persones a l’hotel de Vall de Núria (Inclou: cremallera, dormir i esmorzar una nit, forfet per a dues persones 2 dies i entrada al parc lúdic) més un atles topogràfic de l’ICC.
  2. ƒ @arbad, el 2on premi, que consisteix en un paquet familiar per gaudir d’un dia a Vall de Núria (inclou: cremallera, forfet -sense assegurança- per a una família -2 adults i 2 nens-, lloguer de material per a 4 persones i entrada al parc lúdic per a 4 persones) més un atles topogràfic de l’ICC.
  3. ƒ @vdorse guanya el 3er premi que consisteix en dues entrades per a Portaventura que inclou el transport en tren dins l’àmbit de Catalunya, més un atles topogràfic de l’ICC.
    I els premiats amb un abonament de transport per tot el 2013 són:
  • Barcelona: @maria_photos
  • Girona: @dioptries
  • Tarragona: @monica_ista
  • Lleida: @marc_rp

Deixa un comentari