Sessió informativa: Prevenció i Gestió de residus a Tarragona

L’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Tarragona organitzen una sessió informativa sobre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i una selecció de casos pràctics i les Accions Comunes de l’edició 2012.

L’objectiu és compartir casos pràctics exemplars de la Setmana en diferents sectors, presentar recursos, oportunitats i novetats de la Setmana i fomentar la participació d’entitats catalanes, des d’empreses, administracions, associacions i institucions escolars. Enguany es destacarà la quantificació de les accions de prevenció de residus a través de les 4 Accions Comunes: Prevenció de Residus de Paper, Prevenció del malbaratament Alimentari, Prevenció d’excés d’envasos, i Foment de la reparació / reutilització.

Podeu inscriure-us de forma gratuïta a la sessió aquí. Consulteu el programa de la sessió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s