‘Apunta’t al Clic Mob!’, participa al concurs de fotografia de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura!

El Departament de Territori i Sostenibilitat participa activament en la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Aquest any 2012, sota el lema “Mou-te en la direcció correcta“, es proposa la cerca de noves formes de mobilitat cap a un transport més sostenible.

En el marc d’aquesta Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el concurs fotogràfic ‘Apunta’t al Clic Mob!’ mitjançant la xarxa social Instagram, una aplicació mòbil gratuïta que permet als usuaris fer fotos, aplicar uns filtres i compartir-les.

Els participants hauran de tenir un compte obert en aquesta xarxa i publicar-hi imatges d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya amb l’etiqueta #mobilitat2012. Totes les fotografies presentades al concurs podran optar a un dels tres premis generals de l’àmbit de Catalunya.

Els premis de caire general són:

 • Un 1er premi que consisteix en una estada per a dues persones a l’hotel de Vall de Núria (Inclou: cremallera, dormir i esmorzar una nit, forfet per a dues persones 2 dies i entrada al parc lúdic) més un atles de l’ICC.
 • Un 2on premi que consisteix en un paquet familiar per gaudir d’un dia a Vall de Núria (inclou: cremallera, forfet -sense assegurança- per a una família -2 adults i 2 nens-, lloguer de material per a 4 persones i entrada al parc lúdic per a 4 persones) més un atles de l’ICC.
 • Un 3er premi que consisteix en dues entrades per a Portaventura que inclou el transport en tren dins l’àmbit de Catalunya, més un atles de l’ICC.

Les fotografies que, a més, incloguin les etiquetes georeferenciades: #Barcelona, #Tarragona #Lleida i #Girona, participaran al premi que s’ofereix per a cadascun dels àmbits territorials esmentats i que consisteix en un abonament personal de transport per tot l’any 2013.

Podeu consultar les bases del concurs aquí!

2 thoughts on “‘Apunta’t al Clic Mob!’, participa al concurs de fotografia de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura!

  • Hola Ferran,
   pots veure totes les imatges etiquetades amb #mobilitat2012 en aquest enllaç: http://statigr.am/tag/mobilitat2012/ Has de tenir present que les imatges pròpiament del concurs són totes les etiquetades entre el dia 20 i el 29 de setembre. Les altres fotografies, anteriors o posteriors, ja no van entrar a concurs.
   Gràcies!

Deixa un comentari