Experiències en gestió de camins, mobilitat i turisme a l’Alt Urgell i Andorra

L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, organitza per tercera vegada unes jornades tècniques itinerants centrades en el senderisme i en el coneixement de les diverses polítiques i eines de gestió de camins. Enguany es realitzen del proper dijous a dissabte al Comú de la Massana i tots els que us apunteu, que teniu temps d’inscriure-us de forma gratuïta fins avui, podreu conèixer in situ les estratègies de promoció del senderisme que porten a terme els diferents comuns i el govern del país veí. Així, està previst conèixer els plans de gestió dels espais protegits andorrans (vall del Madriu-Perafita-Claror; Vall de Sorteny i Valls del Comapedroa) i recórrer diferents itineraris com a exemples de condicionament i creació de rutes dels diferents comuns del Principat. L’organització facilitarà el mitjà de transport col·lectiu necessari per realitzar els recorreguts previstos al viatge.  Els allotjaments i els àpats van a càrrec dels participants.

Per a més informació us podeu dirigir a idapa@gencat.cat o als telèfons 973350762 i 973654641.

Deixa un comentari