Seminari de preparació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Lleida

L’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Lleida organitzen un seminari per presentar una selecció de casos pràctics de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i les Accions Comunes del 2012.

L’objectiu és compartir casos exemplars de la Setmana en diferents sectors, presentar recursos, oportunitats i novetats de la Setmana i fomentar la participació d’entitats catalanes, des d’empreses, administracions, associacions i institucions escolars. Enguany es farà especial esment en la quantificació de les accions de prevenció de residus a través de les 4 Accions Comunes: Prevenció de Residus de Paper, Prevenció del malbaratament Alimentari, Prevenció d’excés d’envasos, i Foment de la reparació / reutilització.

El seminari és gratuït i es farà dimecres, de 12h a 14h, a la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà entre el 17 i el 25 de novembre de 2012.

Més informació del seminari

Programa

Deixa un comentari