Setena jornada de gestió de residus com a subproductes

El proper 4 d’octubre tindrà lloc la setena jornada de gestió de residus com a subproductes. Enguany, com a novetat, gran part de la jornada es durà a terme en uns espais destinats a promoure la interacció entre oferents i demandants de subproductes.

L’objectiu és que els assistents vinguin a la trobada amb informació sobre aquells residus de la seva empresa que puguin ser gestionats com a subproductes o aquells residus que ells puguin aprofitar com a matèria primera al seu procés productiu.

Després d’una presentació per part de l’Agència de Residus de Catalunya, de la Borsa de Subproductes de Catalunya i d’un cas pràctic de gestió d’un residu com a subproducte; el segon bloc de la jornada consistirà en posar en contacte directe a les empreses que tenen algun residu i el volen gestionar com un subproducte amb aquelles empreses que volen incorporar en el seu procés productiu residus com a matèries primeres. Per això cal que s’ompli el següent formulari d’inscripció.

La jornada tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona (C/Albareda, 1-13, 08004 Barcelona) el proper 4 d’octubre, entre les 9.15h i les 14h.

Cal confirmar l’assistència a través de la pàgina web de l’Agència de Residus de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s