Participa en l’elaboració de l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic

Estàs preocupat per l’escalfament global? Com creus que afectarà el fenomen el nostre país? Penses que hem d’emprendre accions per adaptar-nos a la nova realitat que s’esdevindrà a mesura que canviï el clima?

El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, conscient de la importància d’establir una estratègia perquè afrontem amb els menors riscos possibles aquesta situació, ha elaborat un document base per a l’elaboració d’una Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic. A partir d’avui comença el procés de participació, on tothom està convidat a afegir-hi les seves propostes.

Si hi estàs interessat, digues la teva punxant aquí.

Tens fins el 7 de setembre per fer els suggeriments!

A més de les propostes dels ciutadans, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic inclourà en el document les conclusions que s’extreguin de diferents sessions que se celebraran amb els ens locals i amb experts dels sectors socioeconòmics. També es faran debat territorials a La Seu d’Urgell, Solsona, Lleida, Mataró, Amposta i Girona.

Es preveu que la presentació pública de l’Estratègia es faci a finals d’aquest any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s