El TES crea un distintiu per als vehicles de lloguer amb conductor

Les empreses i associacions poden recollir l’enganxina a la seu del Departament

Aquest distintiu identificarà els serveis de vehicles de lloguer amb conductor. L’enganxina, que s’ha començat a distribuir entre les empreses que presten aquesta activitat a Catalunya, indica el tipus d’autorització (VTC), la data de la seva validesa i s’haurà de dur adherida a la part dreta del parabrisa.

Les activitats de lloguer amb conductor, que a Catalunya sumen un total de 390 vehicles operats per empreses i autònoms, són objecte d’una autorització específica que atorga la Generalitat i tenen diferències amb el servei de taxi.

Així, s’han de realitzar amb contractació prèvia i, per tant, no poden aturar-se a la via pública a recollir viatgers ni circular-hi a la seva recerca. Igualment, no tenen tarifes oficials ni taxímetre. Es tracta, en definitiva, d’un servei concebut per atendre necessitats empresarials, turístiques i de representació.

Amb la distribució d’aquest distintiu es pretén facilitar la identificació en relació als serveis que es poden prestar sense autorització o bé incomplint les normes que regulen la seva prestació, com ara el fet d’operar de manera habitual en una comunitat diferent de la què ha atorgat l’autorització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s