L’ús de la bici a la feina

Al departament hem implantat un sistema de préstec de bicicletes per a tots els desplaçaments dels treballadors de DTES i d’aquesta manera contribuir a la reducció d’emissions de CO2, de NOx (òxids de nitrogen) i de PM10 (partícules de diàmetre inferor a 10 micres) així com a la reducció de la despesa pública. Les bicicletes que es posen ara a disposició dels treballadors pertanyien a l’antic Departament de Medi Ambient i Habitatge i ara seran reutilitzades en desplaçaments urbans com ara reunions a les diferents seus de la Generalitat de Catalunya.

One thought on “L’ús de la bici a la feina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s