La línia L9 de Zona Universitària a l’aeroport, el 2014

La posada en servei d’un nou tram de la línia L9 connectarà l’aeroport de Barcelona i les principals línies metropolitanes de transport de viatgers a partir de l’any 2014. El nou tram enllaçarà doncs l’aeroport, la Fira i Mercabarna amb la L1, L3, L5, Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies. El Govern ha aprovat el reequilibri del finançament d’aquestes obres amb l’objectiu de concentrar la inversió actual en l’execució dels treballs en aquest ramal, de 19,1 quilòmetres i 18 estacions, entre la terminal T1 de l’aeroport i Zona Universitària. Es tracta del segon tram de Metro més llarg de la xarxa de Barcelona, després de l’L1, que abasta 20,7 km de longitud.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s