Premis Ecolabel 2011

Saps en què consisteix l’etiqueta ecològica? Coneixes els Premis de comunicació Ecolabel? Enguany aquests premis s’han lliurat a Barcelona, a la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat. La competència per aconseguir aquest guardó és alta ja que són uns premis que atorga la Comissió Europea i, per  tant, el nombre d’empreses que hi opten, és alt.

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, acompanyat de la directora per a la Gestió de Recursos, Industria i Qualitat del Aire de la Comissió Europea, Soledad Blanco, i la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, van ser els encarregats de fer el lliurament dels premis a l’empresa catalana Proeco Químicas, guanyadora en la categoria de productes, així com una menció especial a l’empresa de Galícia Alvarella Ecoturismo SL.

L’empresa Proeco Químicas fabrica productes de neteja d’alta qualitat per al sector professional des de 1993 i des de el 2007 disposa de l’Etiqueta ecològica europea per a la seva gama de productes de neteja “Green” composta per tots els productes necessaris per la neteja integral d’establiments públics i privats.

Els protagonistes de l’acte ens expliquen i valoren, en el següent vídeo, aquests premis:

Deixa un comentari