La Generalitat considerada capdavantera en matèria de Responsabilitat Social Empresarial

El Govern flamenc amb la col·laboració de la Universitat de les Nacions Unides i el suport del Fons Social Europeu porta a terme el projecte ‘Estimulant la transparència i la sostenibilitat empresarial a Flandes’.

La primera fase del projecte, desenvolupada el 2010, va consistir en fer un recull de les actuacions en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que s’estaven desenvolupament als diferents països europeus.

Enguany el Govern flamenc ha seleccionat la Generalitat de Catalunya, juntament amb el Govern holandes i l’anglès, al considerar-los capdavanters en matèria d’RSE, per participar en unes jornades d’intercanvi d’experiències a Brussel·les la setmana del 14 al 18 de novembre. A la jornada hi van assistir les federacions empresarials i els agents socials més representatius, així com representats de l’administració estatal i regional de Bèlgica. Per part de la Generalitat de Catalunya hi van participar una representant del Departament d’Empresa i Ocupació i una del Departament de Territori i Sostenibilitat.

En les jornades es va posar de manifest l’interès del govern flamenc en emprendre algunes de les accions desenvolupades per la Generalitat ja que ambdues regions tenen molts trets en comú. Pel que fa a les actuacions, es va destacar l’esforç del Govern de Catalunya per incentivar que les petites i mitjanes empreses desenvolupin estratègies d’RSE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s