Un taller per saber aprofitar les restes de menjar

Després de conèixer les dades de malbaratament alimentari a Catalunya, de la mà de l’Agència de Residus de Catalunya, entre les que destaca la xifra que més de la meitat del menjar en bon estat que es llença a Catalunya prové de les llars, us oferim la possibilitat de veure el taller de cuina per aprendre a aprofitar les restes de menjar que es  va fer al Cosmocaixa. A banda de veure aquest vídeo us convidem també a col·laborar amb el Banc dels Aliments de Barcelona i el gran recapte d’aliments que es fa avui i demà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s