Catalunya participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb més de 500 activitats!

Per tal de conscienciar la ciutadania de la importància de generar menys residus, un centenar d’entitats entre administracions públiques, associacions, empreses, escoles, universitats, residències de gent gran, hospitals, etc. organitzen més de 500 activitats del 19 al 27 de novembre de 2011 en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a tot Catalunya.

L’Agència de Residus de Catalunya en coordinació amb 34 regions de 20 països organitza la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebraran amb més de 6.000 activitats arreu d’Europa i més enllà. Aquestes activitats tenen per objectiu demostrar com es poden reduir els residus en el nostre dia a dia. Durant la Setmana, podreu intercanviar roba, llibres o joguines, aprendre a reparar petits electrodomèstics, passejar en bicicleta per les activitats, cuinar amb restes de menjar de la mà de grans xefs, conèixer bones practiques per generar menys residus, assistir a cinefòrums, gaudir de performance de roba, col·laborar al Clean Up Day de Collserola…

Consulta totes les activitats! El nostre missatge és que el millor residu és el que no es produeix, participa a la Setmana!!!