Conversem amb el Premi Margalef 2011 sobre la gestió sostenible dels recursos marins

L’ecòleg xilè, Juan Carlos Castilla, ha estat guardonat amb el premi Ramon Margalef 2011 per les seves investigacions sobre les espècies i les comunitats bèntiques marines, pels seus estudis de les interaccions entre l’activitat humana i l’estructura i funcionament d’aquests ecosistemes, i per la seva contribució al desenvolupament de noves vies per a la gestió de reserves i la conservació dels recursos marins. Ell va incorporar el concepte de la corresponsabilitat, i va fer que els pescadors es responsabilitzèssin de determinades àrees marines i així aconseguir que l’extracció de recursos es racionalitzi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s