Com millorar la qualitat acústica dels municipis?

La Direcció general de Qualitat Ambiental va organitzar fa uns dies la jornada “Millora i recuperació de la qualitat acústica. Plans d’acció” amb l’objectiu de crear un espai d’intercanvi d’experiències i de debat, entre administracions amb competències sobre la gestió ambiental del soroll i experts en acústica ambiental, per aconseguir millorar la qualitat acústica dels municipis.

A la jornada, que va ser un èxit de comunicació, hi van participar representants de la Comissió Europea, de l’Agència Europea del Medi Ambient, del Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí; d’ajuntaments tant de Catalunya com de la resta de l’Estat, d’entitats titulars d’infraestructures de la Generalitat, de l’European Topic Centre for Spatial Information and Analysis, on hi participen investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i de la Direcció General de Qualitat Ambiental.

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, va obrir la jornada mentre que l’acte de cloenda va comptar amb la participació de la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran.

Podeu recuperar les ponències i veure les imatges aquí.

Deixa un comentari