Barcelona, una opció interessant per a l’operació de vols de llarga distància

El secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i President del CDRA, Damià Calvet, s’ha reunit aquesta setmana amb membres d’Skyteam, la segona aliança de l’Aeroport de Barcelona – El Prat pel que fa a la quota de mercat de les operacions intercontinentals. Actualment, el 25% del total de passatgers de llarga distància de Barcelona volen amb companyies membres d’aquesta aliança.

El CDRA considera clau la celebració d’aquest tipus de trobades per tal de donar a conèixer a les companyies aèries les oportunitats de negoci que ofereix Barcelona d’una forma més directa i posicionar l’Aeroport de Barcelona com una opció interessant per a l’operació de vols de llarga distància.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s