Catalunya celebra els 10 anys de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Des del proper dijous 22 i fins al 29 de setembre, Catalunya celebra la desena edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS) sota el lema “Estalvia combustible, regala aire net”.

Una de les novetats que inclou aquest any la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, és la organització del Market Place Mobilitat, un lloc de trobada del sector empresarial amb les entitats civils i els centres d’innovació, que ha de servir perquè s’estableixin aliances per desenvolupar projectes d’emprenedors i centres de recerca.

La Setmana de la Mobilitat serveix també com a llançadora d’altres accions i mesures concretes de llarg abast. Exemple d’això és el Pla d’actuació per a la millora de la qualitat de l’aire, que es presentarà àmpliament el dia 22 de setembre.

El Pla estableix les mesures necessàries per prevenir i reduir l’emissió dels contaminants diòxid de nitrogen (NO2) i partícules en suspensió, i ajustar les emissions als límits que estableix la legislació de la Unió Europea, definits per reduir els seus efectes nocius sobre la salut humana i per preservar el medi ambient.

Des de les xarxes socials del departament anirem informant sobre les activitats que es duran a terme durant aquesta setmana arreu de Catalunya. Ho podeu seguir a l’esdeveniment creat al Facebook del departament o al compte de twitter amb el hashtag #smss

Consulta tot el Catàleg d’Activitats aquí.

Deixa un comentari