Dos bombers d’Alguaire als Jocs de bombers i policies de Nova York

En Ricard Sedeño i en Joan Albert són dos bombers de Lleida que treballen al parc d’Alguaire i que participen a les Olimpíades de bombers i policies de Nova York que se celebren del 26 d’agost al 5 de setembre.

Malhauradament el pas de l’huracà Irene ha obstaculitzat el somni del Joan Albert, que per primer cop participava en aquests jocs, en la modalitat d’Star race, prova que s’ha hagut de suspendre. Aquesta és la disciplina en la que els participants han de pujar 49 trams d’escales de l’Empire State Building amb tot l’equipament de bomber, que pesa uns 25 kg.

En el cas d’en Ricard, que és la cinquena vegada que hi participa, està pendent de saber què passa amb les seves proves: press banca i pes mort. Mentre esperem saber quin és el resultat, aquí tenim unes fotografies del seu viatge.

Deixa un comentari