One thought on “Recupera l’entrevista a Lluís Recoder al canal 3/24

  1. Molt interessant l’entrevista. Realment es complicat redigir el país i haver de prendre les decisions dures, més si els responsables anteriors no donen la cara. El que no he entès mai és com no està legislada la mala praxis política, presó no, però inhabilitació? si realment l’anterior govern va endeutar l’ACA fora de criteri, com es que encara estan treballant de polítics? on està la responsabilitat política? Al final el problema és que sinó s’exigeix fer bé les gestió, sortits d’aquesta crisi, es tornaran a cometre aquests errors si ara no es depuren responsabilitats.

    L’ACA té els problemes financers, les empreses ara cobraran però no tornaran a tenir contractes de l’ACA en uns quants anys (això vol dir gent acomiadada), els treballadors interns es veuran penalitzats, però els gestor polítics anteriors resultaran indemnes. Per què?

Deixa un comentari