Desconnexió del 4 al 27 d’agost amb motiu de la cobertura de les vies de Sants

Entre el 4 i el 27 d’agost s’interromp el servei ferroviari a l’entrada sud de Barcelona Sants, per obres de cobertura i urbanització de l’accés ferroviari que executa l’Ajuntament de Barcelona. Això comportarà la interrupció de la circulació ferroviària als trams L’Hospitalet – Barcelona Sants i Bellvitge – Barcelona Sants. S’habilitarà un servei de bus llançadora a Sants cada 15 minuts per comunicar amb l’aeroport i es recomanarà utilitzar l’L1, l’L5 i FGC als viatgers que es desplacin a Sants des de la banda Llobregat.

Consulta totes les alternatives de transport aquí

3 thoughts on “Desconnexió del 4 al 27 d’agost amb motiu de la cobertura de les vies de Sants

    • Gràcies, ja hem modificat el que ens proposes. En tot cas, havíem inclòs el link per poder consultar la nota de premsa en pdf, on podeu ampliar la vista tot el que vulgueu!

  1. I pel que veig,els trens regionals cap a Tarragona i Lleida no tindràn rebaixa de preus tot i l’increment del temps de trajecte.I si arribem més de 20 minuts tard no tenim devolució,no com els de Girona que ells si que en tenen,tenen els seus trens nous i quasi tots en doble composició(a diferència dels que van cap al sud la majoria són en composició simple de 3 vagons plens a vessar),i en canvi a Girona els posen un dia un tren de 3 vagons i la Generalitat ha d’obrir un expedient a Renfe?Per qué no se’ls obre al Sud per el mateix motiu?Sabeu que a Tarragona posen trens de Rodalies per fer serveis “Catalunya Express”?Penso que la línia de Girona rep un ttracte a favor respecte a les altres quan és prenen mesures per millorar el servei de Regionals,i no ho trobo bé que la resta quedem ·exclosos”d’aquestes mesures

    Que també paguem impostos els que vivim a Lleida i Tarragona i ultilitzem els trens regionals!

Deixa un comentari