La Direcció General de Qualitat Ambiental participa en la Conferència Interregional d’Europroc: Com millorar l’accés de les PIME a la contractació pública

EuroPROC és un projecte innovador que té com a objectiu potenciar la participació de les PIME en la contractació pública que repercutiria positivament en l’economia europea. El projecte és cofinançat pel Fons de desenvolupament regional europeu.

La Jornada, organitzada per ACC1Ó, es va celebrar els dies 7 i 8 de juliol de 2011 a Barcelona i hi van participar representants de 10 regions europees.

En la Jornada es va presentar les novetats sobre la política de la Comissió Europea en matèria de contractació pública, es van donar a conèixer iniciatives pioneres de suport a les PIME per incrementar la seva competitivitat en els concursos públics i es va generar debat entorn a noves actuacions a desenvolupar per part dels governs.

La Direcció General de Qualitat Ambiental va exposar la Política sobre ambientalització de la contractació pública a la Generalitat de Catalunya a la taula rodona sobre Compra verda del dia 8 de juliol.

Deixa un comentari