Interrupcions del servei de l’L5 i l’L3 el cap de setmana de l’11

El servei de metro quedarà interromput el cap de setmana vinent, els dies 11, 12 i 13 de juny, en un tram de l’L5 i un altre de l’L3, a conseqüència dels treballs de millora de la xarxa que s’hi duran a terme. Els usuaris disposaran de diverses alternatives de transport, mitjançant altres línies ferroviàries o d’autobusos. Concretament, les afectacions del servei seran:

  • L5. Collblanc – Diagonal: el servei quedarà interromput entre aquestes estacions del dissabte 11 al dilluns 13 de juny (tots dos inclosos). Això permetrà modificar l’enclavament de Sants Estació, que gestiona la circulació de trens en aquest sector de la línia.
  • L3.  Zona Universitària – Maria Cristina: els trens no circularan en aquest tram els mateixos dies, de l’11 al 13 de juny, per poder renovar el dispositiu de canvi de via a Zona Universitària.

Nota de premsa

Deixa un comentari