Nou sistema constructiu a les obres del carril bus VAO de la C-58

El carril bus VAO que s’està construint a la C-58 serà d’ús exclusiu per a autobusos i vehicles d’alta ocupació i connectarà Ripollet i l’avinguda Meridiana. L’objectiu és fomentar l’ús del transport públic i alhora millorar la capacitat viària de l’autopista.

Per no afectar al trànsit de vehicles de l’autopista durant les obres, s’ha dissenyat un procediment constructiu específic i innovador per a la construcció dels viaductes de Can Cuyàs i la Meridiana. Es tracta d’un sistema llançavigues mòbil que es recolzarà a les piles del viaducte existent i que permetrà la col·locació dels diferents trams de l’estructura metàl·lica sense afectar el trànsit.

One thought on “Nou sistema constructiu a les obres del carril bus VAO de la C-58

  1. Para poder difundirlo al maximo de administraciones posibles tendria que tener la opcion de elegir idioma de audio, catalan, castellano, ingles.

Deixa un comentari