Torna la Fira Aerosport a Igualada-Òdena!

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena acull aquest cap de setmana la Fira Aerosport, la única fira d’aeronàutica esportiva de l’Estat espanyol. Tot i la situació econòmica actual, la fira manté la mateixa quantitat d’expositors que l’any passat i té una previsió de visites de 300 aeronaus.  El sector de l’aviació s’apropa d’aquesta manera a la societat i, com cada any, els aficionats podran veure arribar i sortir tot tipus d’avionetes i ultralleugers, també podran comprovar i testejar gran quantitat de marques i contractar batejos de vol entre d’altres activitats com, per exemple, tallers de fer volar estels per als més menuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s