La Comissió de Territori i Sostenibilitat, al nostre canal de YouTube

Recupera els vídeos de la Comissió de Territori i Sostenibilitat. Els trobaràs al nostre canal de YouTube. Entre d’altres aspectes, el conseller de Territori i Sostenibilitat va explicar la relació del Govern amb Renfe i el traspàs de Rodalia. En aquest sentit, Lluís Recoder, va destacar que el 50% de les incidències de Rodalia responen a problemes de via, catenària, etc. i, per tant, responsabilitat d’Adif. El conseller va detallar que Renfe ha mostrat una actitud positiva en les reunions mensuals que mantenen amb Territori i Sostenibilitat però que tenen molt camí per recórrer per millorar el servei.

3 thoughts on “La Comissió de Territori i Sostenibilitat, al nostre canal de YouTube

 1. Honorable senyor Lluís Recoder, tinc diverses preguntes que m’agradaria que hem respongués en la mesura del possible.
  El pla de viatgers parla de la creació de diversos nuclis de Rodalies a les comarques de Girona, Tarragona i Lleida per tal de millorar la mobilitat. Quan té previst el govern implantar aquestes línies de Rodalies que parla el Pla de Viatgers? Si no recordo malament la data limit que es marca en el pla de viatgers és el 2012. Es podrà complir el termini? S’implantarà abans de la data límit?
  Per un altre banda hem preocupa que el Pla de Viatgers parla de dos línies de Rodalies a les comarques de Girona i la línia 1 no arriba a Portbou, només fins a Figueres. Arribarà fins a Portbou? L’estació de Figueres per a trens de Rodalies es mantindrà en l’estació actual al centre o es mourà cap a l’estació del AVE (Figueres-Vilafant)?
  Moltes gràcies per la seva atenció, que tingui molt bona tarda.

  • Benvolgut Jordi,
   Avui per avui estem estudiant totes les possibilitats amb l’objectiu de presentar una proposta a finals de 2012. Tot està obert i tot és possible. Les disposicions pressupostàries i operatives de la infraestructura determinaran la implantació del pla.
   Atentament,
   Territori i Sostenibilitat

Deixa un comentari