La feina de l’IDAPA, destacada al bloc ‘Vistes’, de Rafael López-Monné a la revista ‘Descobrir’

Avui us recomanem la lectura d’un post del bloc del geògraf i fotògraf, Rafael López-Monné, de fet, tot el bloc és molt recomanable. En concret, aquest article que us proposem es titula ‘Per debatre i aprendre’ i parla de la tasca feta per l’Institut pel Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran en la construcció de xarxes de col·laboració entre tècnics i professionals que regularment es troben per debatre i compartir experiències en el camp dels camins i la mobilitat de muntanya. La propera trobada és la Jornada tècnica sobre gestió de camins, mobilitat i turisme que està programada pel 28 i 29 d’abril al Pallars Sobirà, amb el títol “De la gestió de camins a la comercialització de productes de senderisme”.

Deixa un comentari