Més de 1.780 persones i 435 centres han participat als I Fòrums de la XESC

De l’1 de març al 8 d’abril s’han celebrat a diverses localitats de Catalunya els primers fòrums de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC). Han estat 10 trobades territorials on han participat 435 centres educatius d’arreu de Catalunya, el que representa més de 1.780 persones, entre professorat i alumnat.

En les trobades dels centres educatius alumnes i professors han compartit experiències, propostes i idees amb l’objectiu de fer créixer complicitats i nous projectes. A més, a cada fòrum s’ha realitzat una acció conjunta de millora de l’entorn en funció de les necessitats específiques de cada equipament i municipi on s’ha realitzat la trobada. En aquest sentit, s’han dut a terme activitats com: conscienciació de la ciutadania, accions de sensibilització, neteja de camins, millora de boscos, sembra de llavors i plantada d’espècies, entre d’altres. Un exemple d’aquestes accions el trobem a la campanya batejada com ‘Moviment-R’:

Nota de premsa

Deixa un comentari