Restriccions de trànsit al nus de Ripollet de la C-58 per les obres del carril bus-VAO a partir d’aquesta nit

Els treballs per adaptar i connectar el nus de Ripollet de la C-58 al carril bus-VAO que s’està construint entre aquest punt i l’avinguda Meridiana de Barcelona comportaran restriccions de trànsit a partir d’avui, a les 22,30 hores, durant un període aproximat de tres mesos.

En concret, les tasques per a construir un mur en el carril d’incorporació a l’autopista sentit Barcelona requeriran l’afectació de la calçada lateral i d’alguns ramals d’accés, a la sortida 4 de la C-58. Les restriccions al trànsit seguiran l’esquema següent:

  • Nit del 30 de març – finals de juny: Els treballs requeriran el tall d’un tram de la calçada lateral que serveix de via col·lectora. Aquest tall comporta la supressió del moviment d’accés cap a Ripollet i Montcada i Reixac (polígon la Ferreria) per als vehicles procedents de Sabadell per aquest lateral. Com alternativa, els vehicles sortiran pel ramal d’accés cap a Cerdanyola sud i seguiran un itinerari, convenientment senyalitzat, per efectuar el canvi de sentit corresponent.
  • Finals d’abril – finals de juny: A més de l’afectació anterior, es tancarà l’accés cap a Ripollet i Montcada i Reixac (polígon la Ferreria) per als vehicles procedents de Barcelona per l’N-150. S’habilitarà un itinerari alternatiu per aquest moviment, convenientment senyalitzat, aprofitant la vialitat existent del nus.

Deixa un comentari