Millora de l’oferta de serveis de bus entre Sant Andreu de la Barca i Castellví de Rosanes

Per tal d’atendre els increments de demanda s’implanten millores en l’oferta de serveis en la línia d’autobús que actualment connecta Sant Andreu de la Barca i Castellví de Rosanes. A partir d’avui es perllonga aquesta línia per apropar el servei a la Colònia del Palau i el Pla de l’estació, es millora la cobertura al barri de Valldaina, i s’augmenta el nombre de serveis fins a les 8 expedicions d’anada i 7 de tornada de dilluns a divendres feiners, llevat del mes d’agost.

En aquest sentit, d’una banda s’amplia el servei fins a la intersecció dels carrers de Tarragona i de Girona, a Castellví de Rosanes, i d’altra banda, a Sant Andreu de la Barca, s’amplia el recorregut fins al barri de la Colònia del Palau i a la zona del Pla de l’Estació, per facilitar l’accessibilitat del veïnat i apropar el transport públic fins a la residència de gent gran i els centres educatius situats en aquesta àrea.

Les sortides des de Castellví de Rosanes seran a les 7.30, 8.30, 9.30, 11.00, 12.30, 17.15 i 18.15 hores, mentre que les sortides des de Sant Andreu de la Barca seran a les 8.00, 9.00, 10.00, 12.00, 13.00, 16.45, 17.45 i 19.00 hores, el que suposa un increment d’una expedició d’anada i una de tornada.

L’actuació respon a les directrius del Pla de transports de viatgers de Catalunya 2008-2012, que inclou un conjunt de mesures per reforçar les comunicacions amb transport públic arreu del territori, entre les quals, la de millorar la comunicació dels diversos nuclis en l’àmbit d’influència dels serveis ferroviaris a Sant Andreu de la Barca i també la millora de la cobertura dins d’aquest municipi.

Aquest servei, es gestionat per l’empresa Soler i Sauret, SA, i forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona.

Els Ajuntaments de Sant Andreu de la Barca i Castellví de Rosanes es faran càrrec de les despeses derivades de les millores introduïdes en el servei, que suposen un import estimat de 9.700 euros anuals.

Deixa un comentari